Josefin

Vi kanske inte kan förändra hela världen, men vi kan i alla fall få vår egen trädgård att blomstra!

Dagar som gått..

Publicerad 2007-08-22 21:43:09 i Allmänt,

Om det nu är någon som missat det så ska vi kolla på Ark nästa fredag, och förband till dem är Florence Valentin. Jag har köpt skivan med dem, helt okej =) Och helt perfekt är att nu så är de på P3 Live, en liten försmak på vad som komma skall, najs =)

Fortfarande underbart med semester! Och idag var R ledig också, så vi var till Kolmården. Vi åkte safari först, det var himla skoj, man fick verkligen se många djur! Sen knatade vi runt i djurparken i lugn takt, och som vanligt var det väldigt lugnt, vi är bra på att tajma lågsäsonger =) Jättebra väder dessutom, så det har varit en perfekt dag! I morgon ska vi åka på en liten båtfärd till Eckerö, ska bli trevligt, god mat ska det tydligen bli också!!

I måndags var jag till Björnlunda och hälsade på mormor, det var verkligen kul att träffa henne. Även om inte allt stämde i huvudet på henne så kändes det ändå kul att se henne igen. Man får helt enkelt ta det för vad det är och på hennes nivå. Huvudsaken var att hon var glad att se mig och att vi gladde henne. Det gjorde gott i mitt hjärta också, en mormor är alltid en mormor, oavsett ålder. Jag hoppas jag får tillfälle att hälsa på henne snart igen =)

Så i lördags var vi på Hertig Karls marknad här i staden. Det var en trevlig marknad, vi såg lite tornerspel, det var skoj =) Så tittade vi på när de gjorde rep, jag blev helt fascinerad. Sen var det en karl som stod och svarvade med en egengjord svarv, det var coolt =) Så det var också en bra dag!

Har haft bra väder denna vecka, det är skönt. Hoppas det blir bra i morgon också, framför allt att det inte blåser då! Är verkligen glad att jag tog lite ledigt i slutet på sommaren så här, det känns som om jag behöver lite ledigt till att bara drälla runt, eller bara vara hemma. Koppla av helt enkelt!

Nu ska jag lyssna lite mer på Florence. Glöm nu inte att skriva kommentarer då och då...

Ytterligare en LO:
image118

Lediga dagar

Publicerad 2007-08-21 17:49:54 i Allmänt,

Grymt skönt med lite semester! idag har jag vart hemma hela dagen och scrappat, skönt =) Här är det jag gjort hitills idag. Den ena gick inte att scanna eftersom den var för stor, så den fick jag fota, därav den dåliga bildkvalitén. Så det bästa sättet att få se hur det verkligen ser ut är ju såklart att komma hit ;)

81929-112

image116

För alltid väldigt speciell..

Publicerad 2007-08-16 18:33:30 i Allmänt,

Jag har sagt det många gånger förr, men säger det igen och många gånger till. Min systerdotter I är en sån himla speciell individ. Hon har blivit så stor nu, så vi umgås på ett helt annat sätt. Det blir mer att pyssla och spela fotboll, inte det rena lekandet som förr. Men jag älskar verkligen att pyssla med henne, och varje stund med den tjejen är värt guld!!

I söndags när vi var där så satt jag i hängmattegungan, då kom hon och satte sig i mitt knä. Vi pratade skojade och busade, och flera gånger la hon armar om halsen på mig och kramade mig. Det var en sån underbar JoIstund! Hon har en så mild och fin personlighet! Älskar henne så himla mycket! Hon har förändrat min värld, det är det ingen tvekan om. Är verkligen så tacksam för att jag får finnas med på ett hörn i hennes liv. Mosters hjärtegull =)

Sen kom det såklart en sån klockren I kommentar, hon kan verkligen komma med så roliga saker ibland. När vi hade suttit rätt länge så började hon böka och jag frågade vad hon gjorde, och då får jag som svar. "Jag försöker ju resa mig och gå härifrån, här kan vi ju inte sitta och slösa hela dagen". Jag kunde inte annat att skratta med henne, men innerst tänkte jag nog "jag hade nog gott och väl kunnat sitta här med dig hela dagen".

Jag måste nog vara världens mest lyckligt lottade moster (tillsammans med J2 då såklart). Två helt underbara syskonbarn. A vet mycket väl hon också hur man gör för att få all mosterkärlek i världen. Jag är helt säker på att det inte finns något barn i hela världen som ger bättre kramar än hon gör. Och det där smajlet hon har gör ju att man smälter varje gång ;) Och gluggen gör henne till en äkta trollunge, fast världens sötaste trollunge såklart!! Och när hon kallar mig Metin ler jag varje gång =)

Puss Puss PussUngar!

Tvätteri?

Publicerad 2007-08-16 18:04:44 i Allmänt,

Ibland undrar jag om vi driver ett tvätteri här. De senaste veckorna tycker jag inte jag gjort annat än tvätta, hänga och vika, och så om och om igen... Men nu tvättar jag sista omgången på ett tag. Det har varit mycket lakan och handdukar, och det med all övrig tvätt verkar ju aldrig ta slut ;) I och för sig har jag inte så mycket emot att tvätta, tycker det kan vara rätt avkopplande. Men samtidigt är det ju skönt när man får ställa undan tvättställningen ett tag.

I morgon är det min sista dag innan semestern. Sen är jag ledig hela nästa vecka, snacka om skönt! Tyvätt kunde Ragnar bara få ledigt onsdag och torsdag, men jag kommer uppskatta att få vara ledig =) Men om det är någon som vill hitta på något så är jag up for it =) Onsdag kommer vi åka till kolmården och på torsdag blir det en båtfärd till åland, det ska bli najs! Sen ska jag nog åka och besöka mormor, om jag får ihop det med mammis =) Och då passar jag nog på att gå lite i svampskogen också. Kanske det inte finns någon svamp? Men det är inte så viktigt, jag saknar att ränna runt i skogen, med eller utan svamp ;) Så jag låtsas väl att jag bor i Hållsta eller så och lånar pappas skog ;)

Jag ska verkligen försöka ringa doktorn på måndag. Kan inte förstå varför jag har sån urbota fobi för det?! Men min fot bråkar. Dessutom har jag läst för mycket på nätet och ställt egen diagnos, jag vet att man inte ska, men det är så lätt hänt. Jag blir ofta trött i fötterna av att stå och får ont, och sen vi var på semestern så har det övergått till att göra ont under foten. Om jag sitter ner ett tag och sen ska gå så gör det så jäkla ont, men sen blir det rätt fort bra igen. Men de där första stegen är verkligen en plåga varje gång, mindre kul. Antagligen har jag överansträngt den på något vis, och det kan man ju lugnt säga att jag gjorde under semestern. Hade ju sjukt ont och gick mycket på den, inte det ultimata. Men jag tror inte det var någon stukning eller vad det heter, det är nog något annat, annars borde det ju ha varit bra nu liksom? Så jag får väl ringa till vårdcentralen då, och se om de vill kolla på den och lyssna på mig. Kommer väl ha ont resten av livet om jag inte går ;)

Obehag

Publicerad 2007-08-11 13:04:32 i Allmänt,

Har en obehaglig känsla inom mig. I morse när jag vaknade så började jag fundera på om skrik jag hade hört inatt var verklighete eller dröm. Så jag frågade Ragnar om han hade hört något, och det hade han. Vi var både i halvt slummer då så vi uppfattade det bara i något undre medvetande. Men de skriken lät inte alls bra. Usch... tänk om det var någon som blev överfallen eller så? Men vi har inte kommit på om det var ute eller i huset.... Men det var liksom såna skrik som inte bara är vanliga fylleskrik.. Men hoppas verkligen att det inte var något!!

Florence Valentine

Publicerad 2007-08-02 18:57:41 i Allmänt,

Nu är det klart vilka som är förband till Ark i Norrköping, blir bandet ovan. Har lyssnat lite på dem och verkar gilla dem, hittade lite låtar att lyssna på gratis. Sen ska jag lyssna lite på smakproven på CDON, kanske blir ett köp?? Jag brukar veta rätt direkt om jag gillar ett band eller inte, och detta känns bra =) De sjunger på svenska och det låter lite punkpop, trallvänligt men lite mer ös. Skoj!! Ska bli skoj att se dem!!

Upptagna

Publicerad 2007-08-01 16:59:56 i Allmänt,

Ikväll skulle egentligen M och hand lille tös ha kommit till oss, men det gick visst inte för de har varit i Astrid Lindgrens värld och hinner inte. Men så såg R sin vän J på bibblan, så då frågade R om han kanske ville golfa med oss ikväll, men det gick inte, han hade visst andra planer. Så nu har vi ingen att leka med ikväll ;) Får bli en promenad för oss istället, men det är ju trevligt det också =)

Igår var vi på smultronstället, gott som alltid =) Supertrevligt hade vi, alltid lika skoj att träffa familjemedlemmar! I och A var självklart med, A hade full charmoffensiv som vanligt. Och när man är med I blir man så lugn i själen, det är något särskilt med henne alltså. Världens finaste tjej tror jag =)

Nu får jag gå hem =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela