Josefin

Vi kanske inte kan förändra hela världen, men vi kan i alla fall få vår egen trädgård att blomstra!

Prata i sömnen?

Publicerad 2006-11-28 09:59:25 i Allmänt,

I natt vaknade jag av att jag frågade R "men funkar avloppet med blomman i?!" För mig var frågan helt självklar just då. Det var en avloppsbrunn som vi skulle börja använda till jul, och då är det ju viktigt att det fungerar som det ska ;) R svarade mig med att fråga "Frågade du just om avloppet med en blomma fungerar?" "Ja" svarade jag och blev lite irriterad att han inte bara kunde svara. Var ju så himla trött. "Vad då för blomma" frågade R. "Men julstjärnan" svarade jag sömndrucket. "vad  för avlopp med julstjärna" undrade R. Blev mer irriterad på att jag var tvungen att förklara. Det var så självklart för mig, jag hade ju bilden i huvudet. Tror jag försökte på mig någon förklaring men gick på toaletten sen. När jag kom tillbaka hade jag kvicknat till lite, och insåg att jag var aningen förvirrad ;) Och R kallar mig knasig ;)

3 timmar...

Publicerad 2006-11-13 21:37:09 i Allmänt,

..... kan försvinna väldigt fort när man scrappar.... Provade att göra min första layout idag i stort format. Det var skoj, finns utrymme för lite mer. Det är verkligen väldigt skoj att scrappa =)

I morgon ska jag flytta in i mitt nya rum på jobbet. Vi ska alla flytta en vånig neråt i stadshuset, det kommer nog bli bra. Det verkar vara trivsamma lokaler. Jag får en aningen lite större rum, det känns bra att flytta in och se till så man får det lite som man vill ha det.

Trivsamt....

Verkligen underbart...

Publicerad 2006-11-06 18:51:11 i Allmänt,

.... att jag får vara kvar i Nyköping. Alla är så snälla där. Och speciellt de på service (de som sköter expedieringen och inkommande ärenden via post bla). Dagen innan det blev officiellt att jag fått tjänsten frågade en av dem om jag hört något om tjänsten ännu. Och då sa jag att jag hade fått den. Då lyste hon upp och sa "Men vad roligt, jag hoppades på det". Det gladde mig hela dagen att höra det =) Och de har verkligen kommit fram och grattat. Och idag när jag var inne hos två av dem för att fråga några saker så grattade den ena av dem mig. Och sa att hon tyckte det var bra att jag fick den, för jag var så duktig, det var nästan aldrig något som var fel. Och det höll den andre också med om, kände verkligen hur de menade det. Det är skoj när man märker att folk är uppriktigt glada över att jag får vara kvar =) Känns himla bra att bli gratulerad till tjänsten! Underbart att vi får bo kvar i lägenheten också. Livet är bra underbart ibland =) Så himla skönt att det flyter på just nu!! Motsatsen har jag fått prova på, mindre skoj är den.

Nu har vi en bil igen, fick hyra den av syster med man. Den fungerar himla bra och är skön att köra, det känns bra =) Mycket känns bra!

Hoppas, hoppas, hoppas vi kan komma till Gnesta i helgen. Vi längtar efter knattarna, jag har inte sett dem på länge, och R inte sett dem på en evighet. Om två veckor blir det eventuellt en scrapdag igen, det ska bli skoj det också =) Eller vi bokade det egentligen, inte dagen bestämd ännu bara.

Jippi!

Publicerad 2006-11-01 18:35:44 i Allmänt,

Jag fick jobbet!! Så nu får jag vara kvar ett år till i alla fall, och eventuell förlängning med ett halvår! Det känns helt underbart! Trivs så grymt bra i Nyköping!!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela