Josefin

Vi kanske inte kan förändra hela världen, men vi kan i alla fall få vår egen trädgård att blomstra!

Borås, Borås!

Publicerad 2009-04-27 12:36:12 i Allmänt,

I fredags vid lunchtid så åkte vi till Borås på en liten minisemester. R skulle spela en tävling så jag passade på att följa med och så bokade vi in oss på ett hotell. Borås är verkligen fantastiskt vackert den här tiden på året. Det kryllar av körsbärsträd i Borås, och de är i full blom just nu så det var underbart! Dessutom var ju vädret helt suveränt. I fredags skulle vi ut och äta, vi hittade en trevlig restaurang där vi började med vitlöksbröd. Till huvudrätt tog jag kolgrillad oxfilé med kantarellsås och potatisgratäng, mums! Sen var jag dum nog att lockas av deras glass med hallon. Så vi beställde in det också. Efter en kula var jag proppmätt, men eftersom jag tyckte det kändes dumt att lämna glass så tröck jag i mig det ändå.... men det skulle jag inte ha gjort. Jag fick j'''''t ont i magen och fick uppsöka toalett. Enda resultatet blev där att jag kände det som om jag skulle kräkas plus att hela rummet snurrade. Så jag fick stappla ut till R och be att vi skulle gå. Promenaden tillbaka till hotellet var inte kul, kändes som om jag fyllt både magen och strupen med mat... På hotellet kunde jag dock besöka toaletten i lugn och ro, och efter lite vila på sängen kändes det bra igen. Så vi gick ut på en promenad i den vackra vårsolen. Återsåg ån och den vackra parken =)

På natten sen sov jag inte så mycket eftersom jag har lite problem med mjuka sängar och kuddar. Dessutom kände jag mig klarvaken. Men det spelade tydligen ingen roll för jag var pigg och glad under lördagen ändå! R tränade och jag gick i affärer. På eftermiddagen gick vi och köpte picknickmat och åkte ut till vårat gamla picknickställe vid en bäck. Det kändes underbart att sitta där igen =) Sen gick vi en promenad i skogen, nostalgiskt värre var det hela, men jättemysigt :)

På söndagen gick jag till djurparken och tittade på och fotade alla djuren. Ska kolla på dem ikväll och förhoppningsvis lägga ut lite bilder här senare. När vi sedan kom hem sjönk vi ner i soffan framför en film. En lyckad helg, men alltid skönt att komma hem =) Jag tror vi la oss vid halv 10 och jag somande ganska direkt. Och det var nog den skönaste nattsömnen jag haft på mycket, mycket länge! Vad underbart det är när man får sova gott! Jag är inte så bortskämd med det!

Dumma frågor..

Publicerad 2009-04-23 12:07:14 i Allmänt,

Igår blev jag stoppad av en sån där som ville att jag skulle byta operatör. Jag tänker inte byta till något annat men tänkte att jag kunde väl ändå svara på hennes frågor. Och då fick jag en ganska korkad fråga. Jag berättade något som gällde mig och min sambo, och då frågar hon "Men tänk om du och din sambo....(tystnad) bor ni ihop förresten..?!" eeeehh... hallå?!

Jag tycker att såna där människor behöver lära sig lite hyfs. Jag stannade till och pratade ett tag, men var tydlig med att jag inte var intresserad av hennes erbjudande. Så när hon frågade "så du vill inte ha det här?" Så svarade jag, nej tack, men tack ändå. Och så sa jag hej då och gick, hon svarade inte ens på det... Så varför ska jag göra mig besvär att stanna om de inte ens kan vara lite trevliga?

Allt godis till mig då eller?

Publicerad 2009-04-09 13:51:50 i Allmänt,

Jag sitter alldeles ensam här nere hos mig på jobbet nu, visserligen finns det folk våningen upp. Men här nere finns det massa godisskålar, jag antar att de är till oss stackare som måste jobba ;) Vet inte vem som ställt dit det, kan ju vara giftbesprutat eller vad som helst. Men vi är ju så artiga så vi äter ändå ;) Det är rätt skönt att jobba en sån här dag då ingen förväntar sig att vi ska vara här. Så ingen ringer, jag kan lyssna på radio, äta godis och skriva ut en massa tillstånd! Glad Påsk på er!

Vägvisare

Publicerad 2009-04-07 12:31:35 i Allmänt,

I helgen provade vi GPSen, den funkade ypperligt. Smart som den är så visar den mackar och dyligt också. Men tyvärr verkar det som om den bara visar hamburgerestaurangen med det gula M.et och inte MAXrestaurangerna, men det kanske man kan ladda ner ;)

När jag går till jobbet så händer det lite då och då att det stannar någon och frågar mig om vägen, för det mesta brukar jag kunna hjälpa till och ibland säger jag fel. Men igår så gav jag en millimeter rätt vägbeskrivning. I torsdags när vi var på kurs så var det en föreläsare där från ett företag, han berättade vart de satt och även på vilken våning, och det var ungefär det som fastnade tror jag ;) Så igår stannade det en bil och fråga efter vägen till Nytorget, för han skulle till ett företag som hette "**", och det var precis det företaget som var på kursen. Så jag kunde säga hur han skulle åka, i vilket hus de satt och på vilken våning, det kallar jag vägbeskrivning ;) Men snacka om att fråga rätt person!

Måste förresten berätta att jag är kanonpigg idag! Ska inte bara gnälla på när jag är trött ;) Jag var iofs trött kl.6 när jag gick upp, men det hängde inte kvar under hela förmiddagen. Dessutom började med en utevistelse direkt när jag började jobba, och det piggar ju upp ytterligare att komma ut på landet och höra fåglar =)

Nu är det vår!

Publicerad 2009-04-01 18:37:26 i Allmänt,

Nu har väl ändå våren kommit för att stanna? Idag har temperaturen legat runt tian och solen har fylgyllt dagen, det är verkligen så himla underbart! Jag såg årets första kawasaki idag också, det är lycka i en ask det =) Dessutom såg jag en raggarbil med tillhörande raggare. Nu är det bara att vänta på att aktersnurran (glassen i hamnen) ska öppna också! Jag känner redan att energin kommer tillbaka. Jag är så trött hela mörka hösten och vintern, men nu äntligen känns det som om jag håller på att vakna =)

Vi var till Eskilstuna idag på länsträff, jag åkte på att köra. Jag tycker inte om att köra i andra städer än Nyköping, men det gick bra att köra i Eskilstuna. Enda problemet jag hade var att hitta infarten till parkeringen, men trots att jag fick ta en liten extra runda i stan så gick det bra, inte illa va ;) När vi skulle hem så valde jag en väg som jag hittar utan bekymmer. Mina kollegor var väldigt impade över att jag verkade hitta så bra, så då blev jag tvungen att avslöja att jag bott istan ;)

Bara två dagar kvar på denna vecka, inte klokt vad snabbt det går... I morgon ska vi på tråkig kurs/föreläsning. Något som vi blivit tvingade att gå, det ska öka förståelsen mellan oss anställda. Men jag kan inte direkt påstå att de lyckas så himla bra. Och man kan ju särskilt ifrågasätta det när hon som startat det hela går in och kritiserar några kollegor till mig för något de gjort i sitt jobb. De agerade helt rätt och i syfte att det kan vara fara för folks hälsa. Men hon var upprörd över att det drabbade en lokal näringsidkare... Vad då förståese för varandras yrkesroll...? Men det är bara två tillfällen kvar nu, så det är väl bara att hålla ut...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela