Josefin

Vi kanske inte kan förändra hela världen, men vi kan i alla fall få vår egen trädgård att blomstra!

Vintern rasar inte ut, däremot rasar jag på den..

Publicerad 2009-03-27 15:50:48 i Allmänt,

Först vill jag bara tacka för uppvaktningen i lördags, det var verkligen hur trevligt som helst! Och tack för alla fina presenter och blommor!


Just nu sitter jag och tittar ut på ett vinterlandskap, stora vita flingor som vräker ner... Det ska inte vara så här, nu blir jag inte glad av att se snö längre. Det ska ju bli vår nu, inte vinter igen! Sommartid i helgen, det känns nästan lite ironiskt ;) Känner ingen entusiasm för att knalla hem i det här vädret sen, jag kör med gympaskor så de är ju inte snövänliga direkt. Jag hade tänkt kolla efter nya skor för träningsaktiviteterna, men jag känner att det får vänta lite tills solen kommer tillbaka. Idag kollar jag nog bara lite snabbt efter ett par nya brallor.


Jag har blivit så duktig nu med träningen. Tisdagar kör jag 35 minuter orbitrek, torsdag och söndag (eller ibland lördag) kör jag 35-50 minuter på Wiin. Dessutom äter jag mindre mängd mat nu och betydligt mer grönsaker och frukt. Jag åt redan innan mycket frukt, men nu är det väldigt mycket. Men det är himla gott! Magen verkar dessutom gilla att det blir mindre mängder mat. Och faktiskt så lyckas jag hålla mig till tiderna ganska bra. Klart att jag missar ibland på grund av att det kan vara mycket någon vecka, men det viktiga är att man kommer tillbaka till rutinen dirket igen!

Yes!

Publicerad 2009-03-17 17:01:56 i Allmänt,

Jag har en liten konstig åkomma och är inte så förtjust i telefoner. Men är stolt över mig själv och gör stora framsteg. När det gäller jobbet så har jag aldrig några problem längre, för då är det inte så personligt. Men andra saker gillar jag inte. Jag svarar helst inte i telefonen hemm om jag inte vet vem det är, men där har jag också varit duktig och faktiskt svarat den senaste tiden. Och idag var jag till och med så duktig så jag ringde och beställde smörgåstårtor utan att över huvudtaget blanda in R, det ni ;) Eller han får åka och hämta dem på lördag, men det är mest för att jag inte vill lämna mitt eget kalas ;) Men om det finns någon frivillig som vill följa med vore det ju snällt eftersom det blir lite krångligt för honom att bära själv... Hur som helst så är jag stolt över att jag börjar ta mig ur min åkomma ;) Behövde inte ens ladda för att ringa. Kanske gick det lättare för att jag ringde från jobbet? Eller så gick det bra för att jag lyssnade på mig själv och insåg att jag skulle få prata med en trevlig person ;)

Det är konstigt det där med att man själv kan vara ens värsta fiende ibland...

Melodifestival och bio

Publicerad 2009-03-15 21:45:56 i Allmänt,

Då var det söndag kväll igen då och snart måndag. Jag hänger inte med riktigt, tycker att tiden går så himla snabbt! Och snart är det väl helg igen.. Jag tänkte dessutom bara jobba halvdag på fredag, det ska bli skönt =)

Melodifestivalens utgång igår blev en stor besvikelse. Luften gick ur oss i soffan och vi förstod ingenting. Vi känner noll för låten.. Men efter att ha läst olika bloggar så förstår jag att hon ändå är folkets val, så jag får väl finna mig i det då. Men jag vet inte om jag kommer hålla på henne i stora festivalen... Vi röstade på Alcazar och EMD, var nog dumt att vi valde två istället för att satsa på en... Men vi röstade i alla fall.

Ikväll har vi varit på bio och sett män som hatar kvinnor, stora slongen var full, det har jag nog inte varit med om förut. Filmen var helt okej dessutom. Men stolarna är katastrof, man sitter inte bra där :/ Borde man inte kunna få mjuka stolar när de tar så bra betalt... Det tycker jag nog i alla fall =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela