Josefin

Vi kanske inte kan förändra hela världen, men vi kan i alla fall få vår egen trädgård att blomstra!

Helgen

Publicerad 2006-10-30 11:25:25 i Allmänt,

I lördags var vi på Culturum och kollade på patrik Isaksson, min första tanke när han kom in var "vad liten han är". Liten till växten och stor i rösten, vilken sångröst han har alltså! Såg honom för några år sedan, i samband med hans första skiva, den spelningen var utomhus i spöregn. Då var han inte speciellt bra, men alla förtjänar ju en andra chans. Och han bevisade verkligen att han är en artist, det var riktigt bra. Han gjorde en låt då det bara var han och gitarren, det var nog bäst =) Det var en ganska liten lokal, så det blev en rätt intim spelning. Tredje raden och vi såg perfekt, skönt att för en gångs skull slippa anstränga sig för att kunna se. Könsfördelningen där inne lutade kraftigt åt ett håll, parfymdoften låg verkligen tät. Varför inte bespruta sig med måtta kan tyckas?

Igår skulle vi på hockey, och då var könsfördelningen åt andra hållet ;) Men R och jag envisas med att trotsa känsfördelningar, här gör vi saker tillsammans =) Första gången i Rosvalla, eller PEAB arena för att använda det numera namnet, det var en bra helg. Den var inte så stor, men kändes inte heller för liten. Man såg planen bra. Nyköping vann med en krosseger och de dominerade större delen av matchen, det var riktigt kul att se! Tyvärr blev det en del tjurigheter och nästan onödigt mycket utvisningar. Men samtidigt tycker jag att det tillhör lite, det ska vara lite heta känslor på isen så att matchen behåller glöden ;) Men det blev några läskiga skador, och sånt tillhör ju inte. Men det gick bra med dem i alla fall, så det var ju skönt. Men det blev bra betyg för dem, kan mycket väl tänka mig att se fler matcher. Synd bara att de tar 150 spänn...

Kort sammanfattat så får helgen ett högt betyg. Den har vart avkopplande och perfekt!

Semester!

Publicerad 2006-10-26 14:19:37 i Allmänt,

Det är så skönt att vara ledig! Har kännt mig så slut ett tag nu, speciellt onsdagskvällar, då orkar jag ingenting. Så idag sov jag till 12.20!!!!! Det var så skönt så ni fattar inte! Sannerligen att man behöver lite ledigt under hösten också =) Och jag har fortfarande 4 dagar kvar att ta ut sen, så det blir till julen det.

Jobbeskedet dröjer, tror det är en hel del faktorer som spelar in i deras beslut. Hoppas det ska gå att hitta ett sätt så jag kan få vara kvar. Vill inte börja någon annanstans...

Bilen våran gick ju inte igenom besiktningen, så nu försöker vi sälja den. En kille var och kollade i tisdags, och ska komma tillbaka i helgen, hoppas han vill ha den. Och han känner en verkstadskille också, det är ju bra så han kan få den fixad till en billig penning. Hoppas vi får tag i en bil nu också, jag känner att jag inte vill vara utan. Inte för att vi använder bil så ofta, men när man väl gör det så är det ju för att man behöver. Och jag vill inte kånka tunga matkassar.... Länge leve veckohandling med bil ;)

Det ska visst vara en höststorm på väg, och den är välkommen. Om den inte förstör skogen alltså. Men ordentlig blåst och regn gör inget, det är nästan mysigt. För då ska vi tända massa ljus ikväll till Lost, fast det gör vi väl ändå, för värmeljus är ju helt underbart!!

Igår när jag gick hem från jobbet så hade jag inte så bråttom, jag har ju semester ;) Så jag stannade vid massa skyltfönster. Första stopp blev Clas Ohlson (ljuvligt att den kommit till stan), där hade de fina adventsljustakar. Fick tänka efter ett tag, är det första advent snart?? Men kom fram till att det är en månad kvar i alla fall. Men det var en så fin ljusstake, en sån elljusstake alltså, i oljad ek. Blir nog att jag köper den nästa vecka, vi har ju så många fönster nu =)

En undran..... När ska de sätta på värmen här????

Intervjun

Publicerad 2006-10-17 18:34:09 i Allmänt,

Tack för alla tummar idag! Intervjun gick bra, min intervju lyckades bli lika lång som övrigas, det är ju bra =) Kändes som om det gick bra, så får jag det inte så kunde jag inte gjort mer. Min nackdel är ju att jag inte läst något hälsoskydd. 3 till ska intervjuas, känns lagom knäppt att hälsa på dem när de vandrar run. Men de söker väl liksom jag, så det är bara att hälsa och se glad ut. Tror en som var idag bor i Nyköping och har rätt utbildning, plus att hon verkade känna en del.... Hon är farlig.... Ska släppa tanken nu ett tag. Hoppas innerligt mycket, såklart!!

Bara scrap nu för tiden

Publicerad 2006-10-16 20:27:50 i Allmänt,

Lägger upp en layout igen, det är så himla kul att sitta och knåpa. Att jag inte provade tidigare. Trodde inte jag kunde, men denna blev jag riktigt nöjd med =) Köpte en skärmaskin idag, så nu kan jag skära raka kanter också.

Håll en tumme för mig i morgon klockan två, då ska jag intervjuas. har inte förberett mig så mycket, tror det reder sig ändå. Känner dem ju så väl.

81929-59Nya bilder

Publicerad 2006-10-13 18:21:22 i Allmänt,

Nu kommer mina tre nya layouter. Fått en del nyfikna frågor om jag gjort nåt mer ;) Och här är de. Bilden överst är visserligen en människa på.  Du som ägar den killen, säg till om du vill att jag ska ta bort den ;)

I morgon ska vi till Norrköping, och vet ni? Där finns det en scrapbutik!! Ska in och handla papper, och lite smått och gott =) Men det jag hoppas på att hitta i stan är annars en jacka. Burr vad kallt det börjar bli ute nu. kallt med sommarjacka, grymt mycket för varmt med vinterjacka. Så en höstjacka vill jag ha.

Förresten, ska på intervju på jobbet på tisdag, knas ;) Men hur funkar sånt, ska jag ta ledigt från jobbet eller?

81929-58

81929-5781929-56

Scrapdag

Publicerad 2006-10-01 18:58:14 i Allmänt,

Igår var det den stora dagen, dagen då jag skulle få prova på att scrappa. Blev hämtad vid halv tio och vi åkte mor Gnesta, började dagen med macka och kaffe. Och jag fick en påse med ett startkit, tack =) Sen började vi, fick lite introduktion först så jag inte skulle vara helt lost. Efter goda råd och tips så lyckades jag få ihop två stycken layouter, som jag blev nöjd med. Det är inte lätt precis i början. Men det var ju himla, hilma kul! Är redan sugen på mera! Så imorgon blir det till att komplettera lite så att jag kan sitta lite hemma. Har satt in bilderna nedan så ni kan se hur det blev. Blev lite snett i scanningen dock.

81929-55

81929-54

Och idag så hade vi besök här av en av världens bästa människor. En kompis som hängt kvar sen gymnasiet, alltid lika trevligt att ses! Och nu fick hon till slut träffa Ragnar också. Vi var ute och käkade lite kinamata, gott och trevligt! Har haft en bra helg, men alldeles för kort. Snart redan dags att börja jobba igen...

Och trist förresten är att R inte fick jobbet i Nyköping som vi hoppats på så mycket.... dumt, dumt, dumt!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela