Josefin

Vi kanske inte kan förändra hela världen, men vi kan i alla fall få vår egen trädgård att blomstra!

Ödsligt..

Publicerad 2008-03-25 09:36:37 i Allmänt,

.. i fikarummet på jobbet. Efter att ha ätit en apelsin i ensamhet gick jag tillbaka till rummet med kaffet istället... Lite tråkigt att fika själv. Men det är ändå rätt många på plats, men ingen som har lust att fika... Märkliga människor... Fast flera av dem brukar vara sena till fikat, så de kanske dyker upp? Hur som helst kändes det lite ödsligt att sitta där och glo.

Jag har sovit jättedåligt de två senaste nätterna. I söndagskväll la vi oss efter elva, då kände jag mig trött, men det vände helt. Låg klarvaken och vid ettiden tröttnade jag på det och gick och tittade på Tv till 3. Skulle sedan lägga mig igen, men kunde då istället inte sova för att R snarkade. Gick ut och la mig i soffan och somanade i alla fall till slut och sov 3 timmar innan R kom upp och sa att vi kunde byta. La mig i sängen men somnade i alla fall inte gott, slumrade mest tror jag. Och i natt tror jag inte att jag sovit någonting alls. Har inte kännt mig trött, samtidigt som jag inte har kunnat sova på grund av snarkningar. Tur att R bara snarkar när han är förkyld... Nu längtar jag verkligen efter en god natts sömn. I natt måste jag ju kunna sova, tre sömnlösa nätter kan väl i alla fall inte funka?

Men först en arbetsdag.....

*snörvel host*

Publicerad 2008-03-19 16:24:20 i Allmänt,

Klart att jag blev förkyld... Jobbigt att inte kunna sova på nätterna för att jag har svårt att andas. Men idag var jag iväg och köpte en ny flaska bisolvon, och det brukar alltid hjälpa! Men det håller nog på att släppa nu i alla, så snart, snart är jag frisk! Trött på att hela tiden vara sjuk!

Och varför ska det snöa hela tiden? Det är ju inte klokt egentligen....

Positivt 1: Det är snart påskledigt.
Positivt 2: Gult livar upp.
Positivt 3: Jag ska snart köpa påskris, det har jag aldrig haft i det egna hemmet förr. Men eftersom det är påskmiddag så tänkte jag slå till.
Positivt 4: Jag är i alla fall inte däckad i min förkylning.
Positivt 5: I helgen får jag träffa familjen.

Helgens händelser..

Publicerad 2008-03-17 17:00:24 i Allmänt,

.. Perelli tog hem den slutliga kampen.... Jag höll mer på Rognedal, och gillade även Sanna Nielsen och BWO mer än Perelli. Men blev inte förvånad att det var hon som vann... Jag saknade en riktig tjottablänghit som the ark i årets final.. Det fanns bra låtar, men liksom inget som fick mig att bli galen... Vi konstaterade dock att en duett mellan Bengtzing och Amy hade vart intressant.. Bengtzing flyger runt som en skogstokig, hon ger verkligen mer än vad man trodde var möjligt, och Amy sprudlar även hon av energi, så tänk er dem ihop... 

Men det som var mest dramatiskt hände senare under kvällen. Vi var på väg och skulle gå och lägga oss och jag stod och rotade efter en kudde i garderoben i datarummet då R kom in. Han slängde en blick ut genom fönstret och ropade till "men brandkåren är ju här!". Jag tittade ut och såg en stor brndbil utanför. Jag hade bara mjukisbyxor på mig och rusade in i sovrummet och bytte byxor och var beredd att utrymma, R sprang till dörren och stoppade en brandman i trappen. Tydligen hade grannen ovanpå ringt för att han tyckte det luktade kemiskt, och att han trodde att något låg och pyrde. Vi informerade om att vi eldat brasklabb i spisen... Brandmännen travade upp medan vi väntade, sen kom en tillbaka och kom in till oss. Vi förklarade läget och att det brukar lukta jätteilla på toaletten om vi inte stänger ventilen där. Brandmannen spatserade runt lite och höll med oss, de dröjde kvar i huset och åkte sedan iväg igen.


Det är konstigt med sånt där, det dröjde inte många minuter innan det stod massa nyfikna utanför... Nu fanns det som tur inget att se. Men vi funderar på varför inte grannen ringde på hos grannarna innan han ringde, men det gör man kanske inte så sent på kvällen. Det var visserligen ingen utryckning med sirener, men ändå.... Skönt i alla fall att det inte var något. Men vi ser det som en brandövning, skönt att veta att man reagerar blixtsnabbt bara man ser en brandbil, jag var utrymningsklar på två röda, och R sprang direkt til dörren för att kolla läget. Fast det är klart, om jag kände röklukt skulle jag inte bry mig om att byta byxor först ;) Usch vad tjejigt egentligen....

Nu ska jag hem och äta god middag, sen blir det till att damma. Jag hoppas att jag inte blir sjuk bara, stod ute en timme i snö och regn idag... Det droppade vatten om mig sen....

Fantastiskt!

Publicerad 2008-03-14 10:28:31 i Allmänt,

Det var verkligen en helt fantastisk spelning som KENT gjorde igår. Jocke (sångaren) var på ovanligt gott humör och publiken var helt otrolig! Det var enormt kul och det gick inte att stå still för 5 öre, fast varför skulle man vilja det... Det var verkligen en fullträff, precis så bra som KENT kan vara ibland när de bjuder till! Vi stod ganska långt fram, så jag såg riktigt bra, kul med korta personer i publiken! 1.45 höll de på, så det var roligt att det blev så långt!

Men klart trött var jag i morse, men vad gör det när man är lycklig i själen! Får se hur länge jag klarar att hålla mig vaken ikväll, får hoppas att jag inte somnar vid middagsbordet. Vi ska hem till en vän och käka, så det vore ju högst opassande ;)

Ikväll är det dags...

Publicerad 2008-03-13 10:15:32 i Allmänt,

... för KENTkonserten, det ska bli riktigt skoj =) Och för att slå på stort så har vi bestämt att käka plankstek innan, mums!

Igår var våran bil inne på besiktning, och den gick igenom utan problem! Skönt!! Nu går den äntligen felfritt igen, det var diverse delar som behövdes bytas!

Vi har fått ett halvtrist besked på jobbet, chefen ska sluta... Hoppas verkligen att de hittar någon likabra! Har väl förståelse för hans beslut, det är ganska mycket att bära på den positionen. Dessutom är det alldeles för mycket arbetsuppgifter för en person att göra, och till råga på allt är han en sån som gärna vill vara insatt i allt, men det är omöjligt med tanke på att vi nästan är 20 stycken här nu.. Får hoppas att den nya chefen får en lättare arbetsbelastning..

Nu är det snart påsk och min födelsedag, det ska bli riktigt skoj! Nu är bord fixat, så nu gäller det att få till möbleringen också! Men det ska nog gå bra med 13 personer i våran lya.... 13 runt bordet, hmmm... eller ja, vi kan ju räkna torsten så blir det 14 ;) Åh, är så glad.... tänk att jag ska bli moster igen =) Och är så glad för systers skull =)

Vila efterlyses!

Publicerad 2008-03-06 12:27:52 i Allmänt,

Först en helg i Skåne, sen en natt hemma och så tre dagar avlopp i Linköping... Det känns i huvudet, tror jag hade kunnat sova hela dagen utan problem ;) Men det har varit jättebra, alltid intressant att träffa andra från andra kommuner. Även om jag kan känna att det blir lite väl mycket prat. Men det är väl bara att bita ihop ;) Fast just nu längtar jag efter hemmet, våran kära soffa, tv och mina kära sambo. Hemmaliv är underbart =)

Måndagkvällen var tung, jag får ibland extrem spänningshuvudvärk. Och när jag får det så kan jag inte ens sova. Mår illa och det känns som om skallen ska explodera, så när jag äntligen kom till hotellet ägnade jag massa tid till att få bort det. Kallt vatten och huvudmassage brukar funka, tack och lov släppte det till slut och jag sov som en gris ;) De andra dagarna såg jag till att vrida mycket på huvudet och ta mycket frisk luft i pauserna, och jag klarade mig faktiskt från huvudvärken, skönt!

Men jag reagerade över att det var så kallt i Linköping! Vet inte hur kallt vi hade det i och för sig, men det liksom bet i kinderna. Idag när jag gick till jobbet var det jätteskönt ute, och på förmiddagen var jag ute i skogen och tittade tomter, och då kändes det som vår. Så antingen är Linköping en kall stad, eller så var det några kalla dagar som jag lyckades pricka in =) Men hur som helst, har haft det kanon!

Nu är det bara 1½ dag kvar innan helgen, skönt! Och på lördag blir det kalas, tänk att I redan fyller 7! Längtar efter att träffa alla =) Och längtar till i sommar då jag får träffa lilla "Torsten" ;)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela