Josefin

Vi kanske inte kan förändra hela världen, men vi kan i alla fall få vår egen trädgård att blomstra!

Likheter

Publicerad 2009-05-27 22:27:13 i Allmänt,

Jag brukar då och då komma på att små saker jag gör har jag gemensamt med andra i familjen. Men det är först när jag hör något någon gjort som jag kommer på det, eller då man får något återberättat, eller då man ser något själv. Det är lustigt hur egenheter kan falla samman ibland. Idag när vi satt och fyllde i bokningarna så skulle man fylla i uppgifter om de som skulle åka. Eftersom det var jag som skrev och det fanns en ruta där man skulle skriva i handikapp så kunde ju inte jag låta bli att skriva in "senilmongo" på R. Och precis när jag var klar så fick jag en sån flash att det där är nog en sån grej som flera av familjemedlemmarna skulle gjort... Har jag fel då eller?

Ett bevis på gemensamma egenheter fick vi i helgen när vi hade vart ute med mamma och H-O och kom tillbaka hem. Mamma ropade hej när vi kom in fast ingen annan var där. R tittade på henne och utbrast "gör DU också så där".. Jag brukar nämligen ofta säga hej till en tom lägenhet när vi kommer hem gemensamt....

Konstigt och kul =) Goder natter!

Semesterplanerna!

Publicerad 2009-05-27 20:41:32 i Allmänt,

Idag gjorde vi klart med alla bokningarna för semestern. Den *** juli åker vi till Visby och bor på vandrarhem där i två nätter. Sedan på lördagen så åker vi vidare till Ljungarn där vi bokat en stuga i en vecka. Det ska bli helt fantastiskt. Har länge velat åka till Gotland, och i år tyckte vi att det var dags. Hoppas det blir fint väder också. Men de kan ta betalt för färjan över, men ska man ha bil har man ju inget anant val, så det är ju bara att betala... Tyvärr blev resan under syrrans födelsedag, men hoppas hon inte blir ledsen. Dessutom så är det inflyttning för andra systern i nya huset då också, har mycket att ta igen när vi kommer hem sen ;)

Idag var vi ute och åt grekiskt, det är verkligen så himla gott, mums!!

På fredag jobbar jag halvdag och sedan åker vi ner till Skåne. Jag längtar efter bokskogen =) Och självklart efter M&B också =)

Åhhhhh..

Publicerad 2009-05-17 00:18:43 i Allmänt,

vad jag är glad!! Norges låt är helt fantastisk!! Och han är så bra! Jag hörde den på radion för ett par veckor sedan, och sen dess har jag hejat. Och idag kunde jag rösta och fick se den vinna, jippi =)

Ny sida

Publicerad 2009-05-15 15:44:19 i Allmänt,

Jag har fixat med en ny sida där jag kan lägga upp foton. Den hittar ni på jossanfin.pixbox.se. Det som är bra med den sidan är att ni kan skriva kommentarer där ;) Mycket nöje! Om ni ser någon bild som ni inte vill att den ska ligga där så säg till så tar jag bort den. Annars hoppas jag att det är okej! Ett litet tips när man kollar på bilderna är att man kan först kan klicka på den för att få upp alla. Sedan finns det en grön pil till höger om bilden, trycker man där så får man ett bildspel.

Ni hittar även länken under rubriken länkar på denna sida.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela