Josefin

Vi kanske inte kan förändra hela världen, men vi kan i alla fall få vår egen trädgård att blomstra!

Victoria och Daniel

Publicerad 2009-02-24 18:33:35 i Allmänt,

Jag såg precis ett klipp på TV från Victoria, daniel, kungen och drottningens offentliggörande. Stelare sammanträde har jag då aldrig sett maken till! Varje ord var inövat och nedskrivet på en lapp. Var väldigt jobbigt att titta på det, måste det vara så där uppstyltat? Och så pratar Daniel om att han hoppas bli mottagen av svenska folket. Och det spekuleras i att det är så långt mellan förlovning och brölopp för att svenska folket ska hinna vänja sig. Men hallå.. behöver vi vänja oss? Är det inte självklart att Victoria ska få gifta sig med den man hon älskar? Hon liksom alla andra människor?

Jag tycker i alla fall att det är bra att de äntligen har förlovat sig, och att Daniel får vara med på tåget! Förhoppningsvis får han vara med på diverse tillställningar nu där han tidigare inte varit med. Det är väl sannerligen på tiden. Sen struntar väl jag fullkomligt i att han är en vanlig människa. Men Vickan kanske inte alls planerar att ta över tronen.... vem vet? Hur som helst, måste allt vara så konstlat ;) Det är ju bara en vanlig kungafamilj =)

Fotokreativitet

Publicerad 2009-02-21 18:57:10 i Foton,

Jag roade mig med kameran i förmiddags. Läste i en fotobok att man inte bara ska ta vanliga kort på blommor utan att man ska försöka experimentera mera, så det gjorde jag =) För övrigt är hibiskus universums vackraste blomma! Är verkligen glad att mina blommar titt som tätt året runt!

Världens finaste djur!

Publicerad 2009-02-10 18:48:56 i Allmänt,

Min syster har nog världens finaste hund och katt. Sigrid är så mjuk och go och underbar att gosa med. Och Reggie är världens finaste hund som kramas som en människa och det är verkligen helmysigt =)


Sigrid


Reggie

Julklapp

Publicerad 2009-02-05 12:30:42 i Allmänt,

Igår fick jag glädjas åt en av mina julklappar. Jag var med mina båda systrar till Norrköping och kollade på Anna-Lena Brundin med uppvärmningskomiker. Det var så himla roligt! Så tack så jättemycket för den julklappen =) Och sen är det alltid trevligt att träffa systrarna i mindre sammanhang.

Vi skulle ha gått ut och ätit allihop i Norrköping först, men eftersom lille Filip är sjuk så blev vi bara två. Så då åt vi i Nyköping istället, käkade på en av de grekiska restaurangerna, det var verkligen supergott! Man kan få hemkörning av mat därifrån också, så det ska vi definitivt prova snart! Syster hade bett mig att skriva ut karta eftersom hennes skrivare saknade bläck. Jag tolkade mailet som att jag skulle skriva ut karta över området kring parkeringen och stan vid teatern. Jag antog att hon tänkte att hon hittade till parkeringen och att vi sedan behövde kartor för att hitta teatern, men så var det inte riktigt. Så vi stackare fick åka till Norrköping utan karta... systrarna lokalsinne liksom. Men det gick bra ändå, med vägskyltar och hjälp från tredje systern sista biten så kom vi till parkeringen!

Det var verkligen jätteskoj igår. Kul med lite "mitt-i-veckan-händelser".

Igår fick vi våran arbetsplanering på jobbet med fördelning av uppgifter. Och det kändes jättekul när jag såg den. Jag tror vi har det rätt bra här för vi får möjlighet att önska vad vi vill jobba med under året. Och jag fick alla mina önskningar uppfyllda, så det känns ju jättekul! Jag vill lägga större delen av mitt arbete på avlopp eftersom jag tycker det är jättespännande och tycker det är kul med kontakten med sökanden och fördelen att få åka ut så mycket. Men jag vill även jobba lite mer med tillsyn eftersom jag känner att det är där jag har mycket av mina utbildningskunskaper, men att jag har chansen att utvecklas mycket där eftersom jag inte vart ute så mycket hos företagen. Dessutom är det ju smart att skaffa sig erfarenhet om jag vill byta jobb framöver ;) Sen kommer jag jobba i ett kemikalieprojekt med mina två favoritkollegor, så det ska också bli jättekul. Och så kommer det bli tillsyn på avloppsreningsverk, det är också ett konstigt intresse jag har ;) Men tycker det är oerhört spännade! Sen kommer det ju såklart till massa ströjobb och diverse uppdateringar av dokument, som också är skoj. Så bara vi får till en bra tidsplanering och den går att hålla så kommer detta bli ett bra år =)

Känns förresten inte så deppigt på jobbet längre. Jag är säker på att kollegan som är utlånad kommer tillbaka i maj som det är sagt. Plus att en kollega som suttit i en annan korridor numera har rummet bredvid mig, och hon är också en såndär supermänniska som är underbar att ha runt sig. Det är viktigt att man har någon i nära anslutning som man kan sticka in huvudet hos, och som gör det hos mig också. Så det gör jobbet ännu trevligare =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela