Josefin

Vi kanske inte kan förändra hela världen, men vi kan i alla fall få vår egen trädgård att blomstra!

God Jul!

Publicerad 2008-12-20 18:32:13 i Allmänt,

Som de flesta nog vet så älskar jag julen, så här kommer lite bilder från ett juligt hem. Idag satte jag upp glitter runt dörrposten. Vilken tur att man har en sambo som bara ler åt allt ;)

God Jul på er alla. Nu ska vi snart se julkalendern, sen ska vi hämta upp våran lilla gran och klä den =) Det lackar så sakteliga mot julafton. Alla klappar är färdigköpta och färdiginslagna och vi har semester ett par veckor, liver leker!

Julglädje

Publicerad 2008-12-17 21:00:03 i Allmänt,

Vi brukar få blomstercheckar från Rs mor, hittills har vi trott att vi inte hade någon interflora i närheten. Men efter en enkel sökning på internet såg jag att det fanns en rätt nära jobbet. Så igår tog jag en hel bunt med mig och köpte denna fina;I veckan gick även julkorten iväg, dessa såg ut på detta vis;


Luciatåg

Publicerad 2008-12-12 10:18:22 i Allmänt,

Hör och häpna, i morse var jag här se jag kunde så det årliga luciatåget. Brukar alltid vara för trött, men i år bestämde jag mig. Och tur var väl det för det var supermysigt att börja dagen med att titta på lucia och dricka lite glögg och äta pepparkakor! Synd bara att jag var tvungen att ge mig ut i lera och regn sen för att kolla ett avloppsbygge. Men som sagt, jag är ändå tacksam över det eftersom det oftast brukar vara vackert väder när man är ute, då står man ut med lite regn ibland =) Och lera är mysigt bara man har stövlar ;)


I morgon ska jag försöka gå upp till lucian på TV också, vi ska ju ändå på dop så då kan vi lika gärna sova på söndag sen. Antar att det är lucia på TV i morgon bitti? KOmmer ihåg när man var liten och alltid fick lussekatt och pepparkaka till lucian på morgonen, det är något jag försöker hålla kvar vid. Dessutom är det väldigt viktigt att ha stora pepparkakshjärtan till lussefikat, har till och med haft på kristyr och skrivit lite fult.


Julstämningen närmar sig, i helgen ska jag ta fram tomtarna så då blir den ännu bättre. Och så har jag bara ett julkort kvar att göra, sen har jag knopat ihop hela 13 stycken. Var hos M förra helgen och pysslade lite, lärde henne lite nya trix, så nu hotar hon med att skicka räkningen från Panduro till mig ;) Allt går alltså enligt planerna att få henne att börja vilja pyssla tillsammans ;)


I helgen blir det mycket mys. Ikväll ska vi laga god mat och dricka förhoppningsvis gott vin eftersom vi firar 4 år tillsammans, tänk vad tiden går! Och på söndag blir det adventsmys med glögg och lussebullar som vanligt =) Jag önskar att det fanns fler advent än 4, skulle lätt klara av 8... Men viktigast av allt är lille Fs dop i morgon, ska bli kul!

Adventstider

Publicerad 2008-12-02 12:31:12 i Allmänt,

Nu är underbara december äntligen här =) I söndags bakade vi lussekatter och fikade med glögg och pepparkakor på kvällen. Det är fint med allt pynt och man kan dricka massa julmust. På torsdag blir det lite julpyssel med arbetskamraterna, det ska bli både mysigt och roligt! Och på lördag åker vi för att handla lite julklappar (så om någon önskar sig något särskilt är det bra att upplysa oss om detta innan lördag). Sen på söndag är det ju andra advent och jag åker till Solna för att träffa en kompis och göra lite julkort ihop, det ska bli jättekul! Sen på måndag är det julbord med nämnden. Kommande helg blir det lucia och dop sen är det ju tredje advent =) Så blir det en resa med övernattning på vildmarkshotellet i Kolmården med jobbet och efter det är det ju nästan julafton!! Det är mycket roligt att se fram emot! December är verkligen så himla underbar!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela