Josefin

Vi kanske inte kan förändra hela världen, men vi kan i alla fall få vår egen trädgård att blomstra!

Adventstider

Publicerad 2008-12-02 12:31:12 i Allmänt,

Nu är underbara december äntligen här =) I söndags bakade vi lussekatter och fikade med glögg och pepparkakor på kvällen. Det är fint med allt pynt och man kan dricka massa julmust. På torsdag blir det lite julpyssel med arbetskamraterna, det ska bli både mysigt och roligt! Och på lördag åker vi för att handla lite julklappar (så om någon önskar sig något särskilt är det bra att upplysa oss om detta innan lördag). Sen på söndag är det ju andra advent och jag åker till Solna för att träffa en kompis och göra lite julkort ihop, det ska bli jättekul! Sen på måndag är det julbord med nämnden. Kommande helg blir det lucia och dop sen är det ju tredje advent =) Så blir det en resa med övernattning på vildmarkshotellet i Kolmården med jobbet och efter det är det ju nästan julafton!! Det är mycket roligt att se fram emot! December är verkligen så himla underbar!!

Kommentarer

Postat av: mammis

Publicerad 2008-12-02 22:05:08

Låter trevligt det här. Massor med kul grejer! Kram.

Postat av: Marianne

Publicerad 2008-12-03 08:51:58

Ja, det är mycket kul, som händer den närmaste tiden! Vår kör ska sjunga tillsammans med Emil Sigfridsson och Lucia och tärnor på Luciadagen i vår kyrka. Spännande! På söndag far vi till Sölvesborg och "tjocka släkten". Välkomna i jul!

Postat av: Maria

Publicerad 2008-12-03 11:38:53

Din decembermånad låter underbar.. med undantag för julmusten då.. Drick glögg ist, det är ju gott iaf :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2008-12-03 19:24:33

Hmm... önska vill jag göra! Jag önskar mig sysselsättning och njutning i julklapp. Typ scrapsaker, pärlor, böcker och fin choklad som man inte unnar sig själv i vanliga fall.

Filip önskar sig bäddset till spjälsängen. Han har kuddmått 35*55.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela