Josefin

Vi kanske inte kan förändra hela världen, men vi kan i alla fall få vår egen trädgård att blomstra!

God fortsättning..

Publicerad 2009-01-02 15:22:12 i Allmänt,

.. på det nya året önskar jag er alla! Själv njuter jag av en lång och skön semester, supernajs att vara ledig, men känns okej att det blir vardag på måndag igen.

Vi har ägnat mycket av vår lediga tid till att spela Guitar hero world tour. Vi fick för oss att köpa det, och jag ångrar det inte en sekund. Det är verkligen så himla kul! Jag spelar oftast gitarr och R spelar oftast trummor!! Något kul var det att spela det på nyårsafton, ju mer vin vi drack desto sämre blev vi på att tajma in tonerna rätt ;) Nyårsmiddagen var för övrigt väldigt lyckad. Vi hade en nyårsafton hemma i våran lugna vrå. Förätten blev toast skagen med egen skagenrör, väldigt gott! Varmrätt blev strutsfilé med gorgonzolasås och pasta, gorgonzolasåsen är något av det godaste jag vet, den blir liksom helt perfekt direkt, mums!! Till efterrätt åt vi gino med vaniljglass. Dessutom smällde vi i oss ost och kex och blandade nötter innan kvällen var slut. Summan blev, god mat, gott vin, gott sällskap och roliga TVspel =)

Julhelgen har vart alldeles perfekt, träffat alla kära släktingar och alla underbara syskonbarn, de kan konsten att förgylla livet de =) Fascineras fortfarande av Rs systerson i Skåne och hans språk. När han pratar med sin engelsktalande pappa så byter han till engelska för att sekunderna senare prata svenska med oss andra, det är verkligen roligt att studera! Och vilken fördel i livet killen kommer ha. Och så klart har jag busat och lekt en massa med honom också, roligt att vi är populära hos honom också =)

Hoppas ni har det bra där ute, här i lilla Nyköping leker livet!

Kommentarer

Postat av: mamma

Publicerad 2009-01-02 22:42:36

Vi hoppade över förrätten men åt sedan våfflor med glass och nej.....ingen efterrätt heller.

Postat av: Marianne

Publicerad 2009-01-03 10:24:16

God fortsättning på er också! Det var verkligen kul att ha er här och vi saknar er förstås. Trist att det är så lång resa mellan våra bostadsorter! Det har varit vackert solsken i två dagar, men idag är det grått som gäller. Det får vi bortse från! Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela