Josefin

Vi kanske inte kan förändra hela världen, men vi kan i alla fall få vår egen trädgård att blomstra!

Bodaborg

Publicerad 2008-10-16 12:19:14 i Allmänt,

I måndags hade vi after-work på Bodaborg, det var hur kul som helst! Vi lyckades klara 5 banor och det var ungefär vad de andra gjorde också. Det var lite olika svårighetsgrad på dem, fast det var inte alltid så att det enklaste rummet var lättast.. Vi gjorde nog en liten miss då vi höll på med ett rum alldeles för länge, vi borde ha gett upp det lite tidigare. Men man ger sig liksom 17 på att man ska klara det...

För er som inte känner till det så är BodaBorg lite som fångarna på fortet ungefär. Man ska sammarbeta i ett lag för att lösa olika knep i olika rum. Klarar man ett rum får man gå till nästa i samma bana. Det är ungefär 3-5 rum per bana. Och det som är lite irriterande är att om klarar rum 1 och 2 men missar i 3an så får man göra om alla igen. Kan bli lite frustrerande då man gör om samma rum för 5e gången eller något ;) Men samtidigt grymt skönt då man klarar alla =)

Kommentarer

Postat av: mammis

Publicerad 2008-10-16 22:03:29

Sånt här är trevligt att läsa. Att ni har trevligt tillsammans. En del man pratar med vill påskina att på jobbet går alla in för att göra livet surt för varandra. Med tanke på min kommande situation är din läsning något som ger lite positiva vibbar för att återgå till arbetsmarknaden.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela