Josefin

Vi kanske inte kan förändra hela världen, men vi kan i alla fall få vår egen trädgård att blomstra!

Ikväll är det dags...

Publicerad 2008-03-13 10:15:32 i Allmänt,

... för KENTkonserten, det ska bli riktigt skoj =) Och för att slå på stort så har vi bestämt att käka plankstek innan, mums!

Igår var våran bil inne på besiktning, och den gick igenom utan problem! Skönt!! Nu går den äntligen felfritt igen, det var diverse delar som behövdes bytas!

Vi har fått ett halvtrist besked på jobbet, chefen ska sluta... Hoppas verkligen att de hittar någon likabra! Har väl förståelse för hans beslut, det är ganska mycket att bära på den positionen. Dessutom är det alldeles för mycket arbetsuppgifter för en person att göra, och till råga på allt är han en sån som gärna vill vara insatt i allt, men det är omöjligt med tanke på att vi nästan är 20 stycken här nu.. Får hoppas att den nya chefen får en lättare arbetsbelastning..

Nu är det snart påsk och min födelsedag, det ska bli riktigt skoj! Nu är bord fixat, så nu gäller det att få till möbleringen också! Men det ska nog gå bra med 13 personer i våran lya.... 13 runt bordet, hmmm... eller ja, vi kan ju räkna torsten så blir det 14 ;) Åh, är så glad.... tänk att jag ska bli moster igen =) Och är så glad för systers skull =)

Kommentarer

Postat av: Marianne

Publicerad 2008-03-13 16:09:30

Ta´t lugnt! Vi var 13 runt bordet på vår bröllopsmiddag för 35,5 år sedan! Behöver jag säga mer?

Postat av: mammis

Publicerad 2008-03-13 22:22:09

Om inte 13 funnits hade jag inte kunnat fira födelsedag då! Säger som Marianne -behöver jag säga mer?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela