Josefin

Vi kanske inte kan förändra hela världen, men vi kan i alla fall få vår egen trädgård att blomstra!

Funderade...

Publicerad 2008-01-22 20:17:59 i Allmänt,

... och det löste sig. Jag lever med en slags tro i livet att saker och ting löser sig. Medan R ofta funderar på saker och oroar sig lite för mycket så tar jag det lugnt, kanske för längt, men ändock. Och tror ofta att det fixar sig, och för det mesta gör det ju det. Våran stora huvudvärk bilen verkar ha kommit till en lösning. Det är inte konstigt att bilen går sämre och sämre, och till slut inte alls om man försöker åtgärda problemet med att hälla i mer och mer k-sprit, och det sen visar sig att det ska man absolut INTE ha i våran bil.... Vi fick tag på en snäll mekaniker som gav råd och lyssnade på telefon, och löste problemet. K-sprit ska man inte ha i bilar med insprutningsmotor (eller vad det heter). Men mekanikern tröstade oss med att det var inte så lätt att veta, eftersom det inte står någonstans.... Vi fick till och med ett råd hur vi skulle göra för att avhjälpa det vi ställt till, med och numera går det som finaste siden! Kanon!!!

Det är mycket här i livet som man måste lära sig den hårda vägen... Bara för att bilen inte startade i lördags så fick vi ut och gå i stormen för att handla... Men vi klarade det också =)

Kommentarer

Postat av: mam

Publicerad 2008-01-23 22:01:33

Man klarar mer än man tror när man måste. Din väg mellan hemmet och pendeltåget när du pluggade var väl inte den skonsammaste i oväder. Du måste väl vara härdad och R verkar också väderhärdad. Tur man har ben när inte bilen vill.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela