Josefin

Vi kanske inte kan förändra hela världen, men vi kan i alla fall få vår egen trädgård att blomstra!

Då det oväntade..

Publicerad 2008-04-08 14:09:04 i Allmänt,

.. händer någon man är bekant med. Igår var det en kollega som inte kom till jobbet, framåt lunch började vi fundera på vart han kunde vara eftersom han borde ha hört av sig. Han var sjukanmäld, men då ingen hade hört någonting och han hade ett viktigt möte blev vi väldigt fundersamma. Mobilerna var dessutom avstängda.

När han sen inte hade hört av sig i morse åkte chefen hem till honom för att kolla läget. Men det var ingen som öppnade och några dagars post låg på golvet, dessutom var bilen försvunnen. Chefen hade läst tidningen och hade sina misstankar på vad som kunde hänt. Så han åkte till sjukhuset och frågade, där sa de att han vart inskriven men blivit utskriven under söndagen. Så då anmälde chefen honom som försvunnen, til slut fick han ett samtal från personal på sjukhuset. Våran kollega hade bett dem ringa, och han kommer bli kvar där några dagar. Det hela känns ganska olustigt, det vore ett under om det inte är honom det står om i tidningen. Allt stämmer nästan precis.


En man i samma ålder som han har i hög hastighet voltat med bilen efter att ha varit jagad av polisen. Det var en bild på den upp och nervända bilen och en annan kollega kände igen fälgarna... Personen är nu misstänkt för att ha kört alkohol- och narkotikapåverkad, samt för vårdslöshet i trafik. Hoppas verkligen att det inte är han! Det vore så jäkla trist... Han är en bra kille med vett i huvudet, men det kan säkert slå över av för mycket alkohol. Vi vet att han festar en del.. Och att han var ensam är inte heller konstigt eftersom han är nerflyttad norrifrån.


Usch, om det är detta det gäller så kommer det få konsekvenser för honom. När jag läste det i tidningen tänkte jag att det var en idiot. Nu när man kanske känner personen i fråga så är det så mycket tankar som blir inblandade... Jag önskar verkligen att det inte är han. Men chansen till det är nästan obefintlig. När saker kommer till sin spets så är det svårt att "döma" någon man känner. Men jag tror att vi alla har samma inställning, att han på ett eller annat sätt har vårat stöd. Inte för vad han kanske gjort, men för honom personligen.. Och är ju ganska säker på att han skäms rätt rejält för det hela.. Det är svårt att möta verkligheten ibland..

Kommentarer

Postat av: Marianne

Publicerad 2008-04-13 08:35:01

Nå, hade du rätt i dina aningar?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela