Josefin

Vi kanske inte kan förändra hela världen, men vi kan i alla fall få vår egen trädgård att blomstra!

Båtfärden

Publicerad 2007-09-02 14:32:49 i Allmänt,

Har ju inte skrivit om båtresan till Åland ännu heller! Den var mycket lyckad. Det var ju en bit att ta sig till Grisslehamn, men det kändes ändå inte så förfärlig långt som det nog egentligen är. För at tkompensera att vi drar upp medelåldern på konserter så kompenserade vi med att dra ner den på båtturen ;) Direkt när vi kom ombord på båten så skyndade vi oss mot matsalen, vet inte varför men mamma hade sagt att vi skulle en trappa upp direkt till buffén. Så vi stod där nästan först i kön och väntade troget ;) När vi var inne så fanns det ju hur mycket gott som helst att äta, vi åt så vi bler mer än rejält proppmätta!!!

Framme på Eckerö så gjorde vii nte så mycket mer än att gå av båten, gå till ett hus och stämpla biljetten och sen gå på båten igen, kändes ju som en något onödig procedur... På hemfärden gick vi en runda i taxfreen, det blev lite godis och en likör. Vi hade tur med vädret så vi kunde sitta ute och lapa lite sol också. Men sen träffade vi på några farliga typer, enarmade banditer. Det är väldigt lätt att fastna där. Som tur var vann jag en del, så jag gjorde inte slut på så många tior. Men det känns ju inte helt tryggt att vinna 50 kronor, och några minuter senare har man spelat bort dem alla. Men det man inte hade innan kan man ju inte förlora ;) Och hur ofta händer det att man spelar på såna. Så det var ju ingen fara, men jag förstår ju att det finns de som blir beroende av de där maskinerna.

I det stora hela var det en grymt trevlig båttripp! Och väldigt billig! Bussen tur och retur stockholm-grisslehamn kostade bara 60 kronor sammanlagt. Och maten på båten med dricka gick väl på 200, det känns nästan oförskämt billigt =) Men vi gillar ju lågprisflyg och lågprisbåtar ;)

Kommentarer

Postat av: Jessica

Publicerad 2007-09-04 18:30:24

Det låter som ni hade en jättetrevlig tripp! Varför åkte ni från Grisslehamn? Är det fint där?
Kan tänka mig att enarmade banditer är lika farligt som Bingo på nätet...

Postat av: Josefin

Publicerad 2007-09-04 18:40:14

Vi såg inget av Grisslehamn, så jag vet inte om det är fint där ;) Att vi åkte därifrån berodde på att mamma hade koll på linjen, och att det var enkelt att hitta. Och så var det ju billigt, så det blev så bra så =)

Postat av: Jessica

Publicerad 2007-09-04 18:54:03

Aha, var det så enkelt! Jag har förresten koll på linjen till Gran canaria, när åker ni? ;o)

Postat av: Jessica

Publicerad 2007-09-04 18:54:22

Aha, var det så enkelt! Jag har förresten koll på linjen till Gran canaria, när åker ni? ;o)

Postat av: Josefin

Publicerad 2007-09-08 13:02:51

Följer du med ;)

Postat av: Jessica

Publicerad 2007-09-08 17:33:27

Klart jag gör! Och barnen! Och guben :o) Tänk vad härligt, då har vi barnvakt hela resan, guuud så skönt *asg*

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela