Josefin

Vi kanske inte kan förändra hela världen, men vi kan i alla fall få vår egen trädgård att blomstra!

Bomb?

Publicerad 2007-03-13 14:39:12 i Allmänt,

En liten titt på aftonbladets webtidning gjorde att jag såg att man spärrat av centrela delar av Gnesta på grund av en misstänkt bomb. Dessutom hade banken rånats i samma veva. En tanke flög genom mitt huvud "vad är det för Pucko som fösöker råna banken i Gnesta? Där har de ju aldrig några pengar"... Undrar om han fick något med sig? Troligen så är det nog inte en bom som ligger i den misstänkta lådan, men man vet ju aldrig. Hoppas de blir av med skiten snart.... Tycker för övrigt att det ofta står om än det ena eller än det andra om Gnesta i aftonbladet..

Är hemma från jobbet idag, har så himla ont i halsen och är lite hostig. Hoppas det går över snart. Det är så vackert väder ute idag, solen strålar och det ser riktigt skönt ut. Och igår när vi gick hem från jobbet så såg det verkligen vårigt ut nere på stan. De hade sopat bort allt grus, och det ger effekt direkt.... Härligt!

Kommentarer

Postat av: Mam

Publicerad 2007-03-13 23:20:27

Jag har pengar kvar i gnesta så några ören har de väl? Lite fick han ju med sig och bomben tickade till halv 5 innan de tog ut den för undesökning i ....glömt orten?? Kul å veta hur mycket klockan är när de öppnar lådan.......

Postat av: Martin

Publicerad 2007-03-14 07:37:40

Krya på dig!
*kram*

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela