Josefin

Vi kanske inte kan förändra hela världen, men vi kan i alla fall få vår egen trädgård att blomstra!

*pust pust*

Publicerad 2007-09-28 17:21:24 i Allmänt,

Vi skulle köpt en bil om några timmar.. Men vi ska inte ha den! Säljaren blåljög för oss och vi gick på det.... Som tur var så involverade sig syster och hennes man. Och fick reda på att saker nog itne riktigt stämmer, hur som helst är frågetecknen för stora.... Och som syster sa, 12000 ska man inte spekulera om. Vi väntar på en bättre bil istället, och så får vi utgå från att allt säljaren säger är lögn! Tur att vi inte köpte bilen, vi kanske hade lärt oss av misstaget (om det var ett), men skönare att lära sig av det innan man gör det! Usch, tänk om vi köpt bilen och så hade det visat sig att den bråkade som våran gamla... surt sa räven... Jag vill nog inte ha en Polo, tankarna på dem är så kassa ;)

Det känns faktiskt skönt nu att det blev som det blev! Vi får klara oss utan bil ett tag helt enkelt, och vara lite mer tålmodiga... Japp... tur man har syskon och att de har sina gubbar!

Nu ska vi ha en trevlig kväll, och i morgon blir det scrapping i linköping, längtar!!!!!!

Han med bilen skulle ringa sen, om jag inte var så feg så hade jag haft god lust att ställa honom mot väggen. Fast vad ger det mig egentligen? Vi snälla människor säger nog bara att vi inte vill ha bilen längre, att vi fått fram uppgifter som inte stämmer mot det han har sagt. Och att det är ointressant att göra affärer med någon som man har tappat förtroendet för. Och att han får äta blodpudding ikväll föär våra pengar får han inte (sista meningen säger vi nog inte) ;)

Kommentarer

Postat av: mam

Publicerad 2007-09-28 23:31:27

Åh stön alltså! Vi som tyckte det lät så okej. Fast osedda bilar är svårt att värdera.
Brukar gubbar runt 60 blåljuga? har inte märkt det :-) Kanske bara dom i O-sund. tur allt redde ut sig och att ni ser tiden an och hoppas på konfrontation med ärligare folk. Kram å trevlig helg!

Postat av: Martin

Publicerad 2007-09-28 23:50:47

Linköping i morgon? Då har jag ett tips på vad ni kan göra i morgon kväll kl 18 ;). Det finns gott om biljetter kvar, 60 kr/st (köp 5 få den 6:e gratis), Forumteatern. *kram*

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela