Josefin

Vi kanske inte kan förändra hela världen, men vi kan i alla fall få vår egen trädgård att blomstra!

Ännu lever Polon

Publicerad 2007-01-12 15:21:36 i Allmänt,

Vi sålde ju våran gamla bil till Systers man. Och nu har han fixat den och fått den genom besiktningen. Han borde nog benämnas bilgeni ;) Tycker det är roligt att den ännu lever, man fäster sig nog ganska mycket vid sin första bil. Den har ju egentligen inte bråkat. Nu har vi också blivit erbjudna att köpa tillbaka den. Och jag ser ingen anledning till varför vi inte skulle slå till. Vi har nog inte råd med så mycket mera bil än så. Och den känns lagom i nuläget.

Ett problem är bara saaben som ska tillbaka. Den vill inte starta och vi vet inte varför, den är bara knäpp.... Men vi får hoppas den kommer igång med batterihjälp eller så....

Har varit hemma två dagar nu. Har haft en jätteond och svullen hals några dagar, och lite förkylning med huvudvärk. Det börjar bli bättre nu, så till helgen är jag nog frisk igen. Men det känns som om det var bra att vara hemma, så det inte blev värre än det var. På så vis hoppas jag att det inte blir en sån långdragen historia. Och det verkar ju som om det lyckades.

Önskar er en trevlig helg! Det ska vi ha! Blir favoritkina ute i morgon och Gnesta på söndag.

Kommentarer

Postat av: Martin

Publicerad 2007-01-12 18:22:26

Usch då, krya på dig! *kram*

Postat av: Marianne

Publicerad 2007-01-13 14:58:26

Krya på dig! Kul att ni kan köpa tillbaka Polon! Då har vi chans att få se er hos oss snart igen kanske? Vi längtar alltid efter er!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela