Josefin

Vi kanske inte kan förändra hela världen, men vi kan i alla fall få vår egen trädgård att blomstra!

Surt sa räven...

Publicerad 2007-09-20 19:29:55 i Allmänt,

Idag hade vi bestämt oss för att åka och kolla på en bil i Bergshammar. Det var en liten bil som inte var alltför dyr och inte hade gått så långt. Den har dessutom legat ute på nätet en vecka i alla fall. När vi kom dit så gick vi runt för att se om vi hittade den, men vi såg deni nte, så vi gick in för att fråga. Han som jabbade var inne på kontoret med några kunder, så vi ställde oss och väntade. När han kom ut så frågade vi efter bilen, varav han berättade att han precis sålt den! Så pekade han ut genom fönstret och vi såg bilen åka iväg på vägen!!! Händer sånt andra än oss ens?? Vi tittade på andra bilar, men hittade inget intreesant....

Så vi åkte tillbaka till stan och skulle kolla på en bil som låg lite närmare oss. Vi kikade på den och hörde lite med Rs pappa, när vi sen skulle gå in och fråga om den såg vi hur en person låste dörrarna, det visade sig att de stängt för några minuter sen! Men den bilen känns inte så intressant längre, den hade haft 16 ägare på 16 år... känns väldigt mycket! Men nu tror vi att vi hittade en bil till som kan vara av intresse, en Skoda Felicia från -96, den ska vi försöka kolla på i morgon. Och förhoppningsvis får vi med oss våran vän M som nog kan hjälpa oss lite att kolla på saker. Hoppas att den bilen är bra, och att den finns kvar. Känner mig stressad över situationen, vi kan ju inget om bilar och vet inte vad som är bra och inte... Dessutom vimlar det inte av bilar i våran prisklass. Vi vill inte köpa privat, för då känns det lite som om man kan åka på vad som heslt? Men vi ska ju inte köpa första bästa bara för det. Önskar bara att någon kunde komma med värsta fyndet till oss ;)

I morgon är det redan fredag, känns skönt, blir en lugn helg! Igår blev det en lång arbetsdag, jobbade 8-19.30... Så idag tog jag en kort arbetsdag 9-16, kändes ganska lagom ;)

Kommentarer

Postat av: mam

Publicerad 2007-09-20 22:50:52

Någon kom med "värsta" fyndet till mig för 6-7 år sedan. Tanker går till J1 naturligtvis. Kanske det kan göras fynd även idag så jag håller tummen!

Postat av: Martin

Publicerad 2007-09-21 19:14:03

Attans vilken otur ni hade. Allt bra annars? Jag saknar lite svar på några sms... Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela