Josefin

Vi kanske inte kan förändra hela världen, men vi kan i alla fall få vår egen trädgård att blomstra!

Säkerheten..

Publicerad 2007-02-09 12:37:30 i Allmänt,

Det har uppstått en ganska obehaglig situation här på jobbet. Det finns en man som jobbat här tidigare men numera är pensionär, han har varit här rätt mycket till och från eftersom han fortfarande har en del konsultverksamhet. Och det har inte varit några problem med det. Men nu i veckan skedde en förändring, jag hörde honom i måndags stå och prata om betendeterapi och sånt med våran chef. Att han nu kunde säga ifrån och numera kallade sig för ett smeknamn som han aldrig tidigare gjort. Och när han gjorde det så förändrades han sa han, allt lät väldigt konstigt. Men jag har inte åsikter om sånt utan tänkte mest att alla får ju välja sin väg.


 

Men nu har det visat sig att han inte alls går på någon terapi, utan att det snarare slagit slint i huvudet på honom. Han har varit här hos oss några gånger och vart aggressiv mot vissa kollegor för att han anser att vi gjort fel i olika saker. Det var till och med en som fick en utskällning för att hon enligt hans mening vart för hårs mot ett företag som han är konsult till. han har tidigare haft kort så han kunnat komma in till oss, och kunnat koden, men kortet har fått spärras och koden är borttagen. Så nu ska han inte kunna ta sig in till oss. Men han kommer ändå till huvudentrén och ringer och vill vi ska möte honom. Så chefen har fått springa och styra bort honom. Det har gått relativt bra, men det är ju inte okej att vi skå gå runt och vaka och vara oroliga. Det hela känns väldigt olustigt.

I eftermiddag kommer han dessutom gör ett nytt försök. Då ska vi nämligen avtacka en pensionär, och det har han fått reda på och tänker vara med. Men förhoppningsvis kommer det finnas hjälp till oss på plats, finns tydligen ett team som man kan ringa. Så det ordnar sig nog, om inte annat så är vi ju många. Och de flesta vet nu om att han inte ska släppas in. Olustigt är ordet. Hoppas att han kan få hjälp. Jag har inte jobbat med honom, men många av de andra har det och det är klart att det inte är kul för dem…. Nu förstår man särskilt hur viktigt det är med låsta dörrar och att vem som helst inte ska kunna ta sig in…

Kommentarer

Postat av: Marianne

Publicerad 2007-02-11 11:57:55

Usch! Det där låter kusligt. Hoppas att det löser sig och att mannen får hjälp. Det kan ju inte få fortsätta så där!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela