Josefin

Vi kanske inte kan förändra hela världen, men vi kan i alla fall få vår egen trädgård att blomstra!

Vår, vår härliga vår!

Publicerad 2007-04-01 18:25:07 i Allmänt,

Vi har precis varit ute på en långpromenad, det är verkligen ett underbart vårväder idag! Det är knoppar på buskarna och någon blommande buske såg vi. Fåglar som sjunger och sol som värmer, det är ju verkligen njutning på full effekt det =) Härligt att gå så långt så man känner att man är trött i benen när man kommer hem. Vi tycker om att gå promenader vi, och särskilt under den tiden av året då det är fint väder! Så nu kommer det bli en massa knatande igen.

Igår var ju in till Stockholm och hälsade på en god vän. Det är verkligen skönt att Nyköping inte har sama tempo som Stockholm. Jag blir alldeles trött på alla människor, vill kunna gå utan att krocka med folk hela tiden. Så det är särskilt skönt när man kommer hem till Nyköping och typ ser en människa mellan tåget och hemmet ;) Men det var verkligen jättetrevligt att hälsa på M =)

Snart en ny arbetsvecka igen, skönt att det bara är fyra dagar. Sen blir det ledigt fyra dagar, det ska verkligen bli jätteskönt!! Hoppas att det blir fint väder på tisdag, för då hade vi tänkt åka till Stendörren och grilla lite =) Vet inte om man får grilla där?? Men de borde ju ha färdiga grillplatser tycker man? Annars får vi väl stanna utanför reservatet och grilla då ;)

Kommentarer

Postat av: Anneli

Publicerad 2007-04-02 13:36:32

Ja, nu är det verkligen härligt ute! Här nere i Skåne är det snudd på sommar, det tycker nog J, för i går när vi var vid Lursjön så travade han rakt ut i vattnet! :-) /Anneli

Postat av: Mam

Publicerad 2007-04-02 22:46:06

Vi har grillat där, men hade engångs med oss. Det gäller att ställa den i lä för annars tar vinden kol på kolet. Minns ej om det fanns grillmöjligheter annars. Långt från vattnet isf. Kalla vindar är på väg. Skynda er dit! Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela