Josefin

Vi kanske inte kan förändra hela världen, men vi kan i alla fall få vår egen trädgård att blomstra!

Vackraste platsen i världen?

Publicerad 2006-06-17 19:48:26 i Allmänt,

Tills jag upplever annat, Geiranger i Norge är den vackraste platsen på jorden.... Titta på denna, kan du tveka om att jag har rätt? På vägen ner i dalen var detta, nere i dalen var det sedan otroligt, otroligt vackert... Resa i Norge förra året var verkligen en stark upplevelse... Tack mamma för att du kom med den goda idén!

81929-2

Kommentarer

Postat av: Mamma Karin Sandebris

Publicerad 2006-06-17 22:03:27

Visst var Geiranger vackert. Det var skoj att ni ville hänga med till Norge. Höga berg och djupa dalar. Smala vägar och ännu smalare vägar. Glada norrmän som tog hutlöst betalt! Du och Ragnar tog många fina bilder i Norge.
Denna sommar får det bli sydligare breddgrader. Skåne, där finns också många vackra platser. Synd att min digitalkamera pajjat. Fotoaffären vill säkert sälja en ny till mig om jag går dit.
Just nu är det härligt varmt i Gästre. Kram

Postat av: Marianne

Publicerad 2006-06-18 09:25:18

Norge på sommaren är förtrollande vackert. Det tyckte min käre make, efter att han varit där å tjänstens vägnar en sommar på 1980-talet. Vad gör man då när man gjort en sådan upptäckt? Jo, man säger åt sin lilla familj att plocka ihop en semesterpackning, för nu ska det åkas till Norge på en vecka. Idén var väl bra, men familjen var inte helt med på noterna. Dottern vägrade byta kläder under resan och sonen tappade sina mjölktänder längs resans väg. Ja, det senare var ju ofrånkomligt. Han var i den åldern helt enkelt. Dagsetapperna var pressande, från Skåne till Ålesund. Så här, många år efteråt, är vi i alla fall överens om att vi såg och upplevde mycket av stort värde i den delen av Norge. Hur som helst var det en resa som ingen av oss någonsin glömmer. Det skulle vara trevligt att göra om den på tu man hand och i makligare takt.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela