Josefin

Vi kanske inte kan förändra hela världen, men vi kan i alla fall få vår egen trädgård att blomstra!

Besök av KR

Publicerad 2006-12-01 13:41:56 i Allmänt,

Hade just högt besök inne på rummet. Nytillträdde kommunalrådet var runt och tittade i våra korridorer och hälsade och pratade lite med dem som var inne. Det känns ju ändå som en snygg gest. Beskrev lite vad vi jobbade med, och det lät nog ändå som om han stödde våra idéer. Så förhoppningsvis så omkullkastar inte det nya styret hela vårat arbetsfält ;)

 

Men det känns faktiskt viktigt att de vet någorlunda vilka vi är. För vi jobbar ju ändå på uppdrag från politikerna. Även om det visserligen är så att Miljönämnden ger oss våra uppgifter. Men det måste ju godkännas och förankras högt upp. Så jag måste säga att jag uppskattade helt klart att han tittade förbi. Den förre såg man inte mycket av, vet knappt om han visste att vi fanns som organisation ;) Nej då, så illa var det nog inte. Men han började inte heja på oss när vi mötte honom i huset förrän det började närma sig valet. Det säger väl ett och annat det.

 

Ska bli spännande att se vad som händer i kommunen nu. Vi kommer ju få n helt ny Miljönämnd som ska ta ställning om vad som ska prioriteras i vårat arbete. Vi får hoppas att några bekanta ansikten blir kvar. För det blir väl svårt att sätta in dem i vårat arbete om det inte finns någon som har bra koll. Synd att vi förlorar nuvarande ordförande, han har ett intresse och anstränger sig verkligen för att hänga med i svängarna. Så hoppas det blir någon lika kompetent den här mandatperioden…

Kommentarer

Postat av: Mam

Publicerad 2006-12-02 00:20:27

Det blir säkert någon bra polare som har känsla för miljön. Bara att bry sig om att hälsa på är väl ett gott tecken om något.Den är ju attans viktig nu, nästan på panikplanet med miljön. Vi kommer att brännas sönder och all is smälta så världen blir under vatten. Då består jorden av bara vatten om jag fattar rätt. Å trampa vatten är jobbigt!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela